Projekt KORDUN d.o.o. - znanje i tradicija metalo-prerađivačke industrije
LokacijaTvrtka Kordun d.o.o. nalazi se u gradu Karlovcu, smještenom u središnjoj Hrvatskoj u Karlovačkoj županiji, svega 50ak kilometara udaljenom od glavnog grada RH Zagreba, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Povoljan geografski položaj i blizina svim glavnim europskim središtima pruža odličnu cestovnu povezanost između kontinetalne i obalne Hrvatske, a ujedno se nalazi i na sjecištu svih glavnih prometnih pravaca koji povezuju Europu s Jadranskom obalom. Karlovačka županija snažno je industrijsko i gospodarsko središte s dugogodišnjom tradicijom i razvijenom prerađivačkom industrijom, posebice industriju hrane i pića, metalo-prerađivačkom industrijom, proizvodnjom opreme i strojeva, industrijom plastike, drvno-prerađivačkom industrijom, proizvodnjom strojeva i opreme te industrijom tekstila.
Županija
 • Karlovačka županija

  4
 • OpisKordun grupa s tradicijom dužom od sto godina, ima proizvodni program koji obuhvaća više od 3.000 proizvoda. Dva proizvodna programa - Kordun alati d.o.o. - alat za obradu drva i industrijski noževi te Kordun Lav d.o.o. - pribor za jelo i posuđe, rezultat su vlastitih intelektualnih i tehnoloških potencijala te suradnje sa svjetski priznatim kompanijama. Proizvodi oba proizvodna programa izrađeni su od visoko kvalitetnog čelika najpoznatijih svjetskih proizvođača. Kordun Grupa jedan je od najvećih dobavljača za hotele, restorane i druge institucije u Hrvatskoj proizvoda iz programa za jelo i posuđe, kao i za drvnu industriju iz programa alata za obradu drva.
  Kordun alati d.o.o. proizvodi sve vrste kvalitetnog alata i opremu za primarnu i sekudarnu obradu drva te njegovu eksploataciju i kultivaciju. Asortiman obuhvaća gaterske, kružne i tračne pile, različite ručne pile, glodala te dijelove za motorne pile STIHL s opremom i alatom. Proizvode i industriske noževe za papirnu, kožnu, gumarsku i ostale prerađivačke industrije.

  Kordun Lav d.o.o. proizvodi široki asortiman vrhunski dizajniranog pribora za jelo i posuđa za sve prilike. Pribor za jelo izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika INOX 18/10. Kompletan asortiman dostupan je u djelomično pozlaćenoj, satiranoj ili matiranoj varijanti. Strohal Supreme - ekskluzivan asortiman najviše kvalitete u posrebrenoj i pozlaćenoj verziji ili s posebnim presvlakama, te dizajnerske kolekcije.

  Tvrtka posluje na 3.500 m2 uređenog proizvodnog prostora, 2.000 m2 uredskog prostora, 800m2 skladišnog prostora te 6.000 m2 zemljišta.
  Djelatnost

  Industrija


  Predviđeni izvori financiranja

  Mogućnost sudjelovanja u projektu
  Traži se investitor
  Traži se strateški partner
  OstaloTvrtka traži partnere za zajedičko ulaganje.

  Status pripreme projektne dokumentacije
  Stanje dokumentacijePotpuna dokumentacija
  Za detalje molimo kontaktirati investicije@hgk.hr

  Nositelj
  NositeljKORDUN proizvodnja i promet metalne robe d.d.
  KontaktKORDUN proizvodnja i promet metalne robe d.d.
  M. Laginje 10, 47000 Karlovac
  Tel.: +385 47 645 066; 645 570; 645 561
  E-mail: kordun@kordun.hr
  Web: www.kordun.hr

  Ostale informacije
  Vrsta projektaPrivatni
  Za detalje molimo kontaktirati investicije@hgk.hr

  Vezane datoteke

  Image LETAK_GROWTH PLAN_1.jpg.jpg

  Image LETAK_GROWTH PLAN_2.jpg.jpg

  Image 1- PROFILE_2016_ENG.jpg.jpg

  Image 2- PROFILE_2016_1 ENG.jpg.jpg

  Image 1- KORDUN products.jpg.jpg

  Image 2- KORDUN-products.jpg.jpg